Waszp Cup 2 - Åsgårdstrand

June 3, 2018

2. - 3. juni ble waszp cup 2 arrangert i Åsgårdstrand seilforening med hele 19 deltagere! Fra BSFOIL deltok Andreas Hjellestad. Med Alexander Høgheim og Erik Karlsen fra Ran Seilforening var Vestlandet også denne helgen godt representert.

 

2018 WASZP Cup Norway-Stage 2 Day 2 Video Highlights:

https://www.facebook.com/WASZPNorway/videos/1868084040151429/

 

 

Noen timer med vindstille ble godt utnyttet til bading og rigging. Waszp-miljøet har helt fra starten hatt et fantastisk samhold som gjør at alle lærer av hverandre. Her var mange tips og triks å ta med seg om hva som skal til for at båten og seileren presterer best mulig på vannet. Bror With, som har erfaring fra Moth-seiling, holdt foredrag om strategi og taktikk. 

 

For seilingen sin del ble dette også en svært vellykket helg, med supre seilforhold! Regattaen ga også en unik mulighet til å få matchet seg mot de beste, i et større felt. Det er helt tydelig at klassen er i vekst, vi ser frem til et enda større felt på Bygdin i September.

 

Alt i alt en svært lærerik og kjekk helg!

:)

 

 

Foto: Hartas Productions 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2018 BSFOIL - WASZP - Bergens Seilforening

seilere

knop

treningsøkter

regattaer